Steinsvik Hus & Entreprenør as

Etter nærmere 4500 oppdrag i det lokale markedet, har vi opparbeidet en erfaring og et omdømme som gjør oss til det naturlige førstevalget når du skal investere i ny bolig.
Selv om vi tilbyr alle typer entreprenørtjenester, er vi først og fremst spesialister på oppføring av nye boliger. Foruten å bygge hus på kundens tomt, gjennomfører vi større og mindre prosjekter i egen regi – fra utvikling til salg av nøkkelferdige boliger.
Vår bredt sammensatte stab består i dag av rundt 25 ansatte fordelt på fagene ingeniør, økonomi, regnskap, tømring, teknisk tegning og selgere. Flinke, kvalitetsbevisste medarbeidere med stor yrkesstolthet, som hver dag jobber mot det samme målet – å gjøre kunden fornøyd.
Som lokal forhandler i den landsdekkende Nordbohuskjeden, er vi dessuten underlagt strenge kvalitetskrav på våre leveranser. Det betyr at du som kunde kan være trygg på at boligen holder høy standard – et produkt både du og vi kan være stolte av.

Nordbohus – Din husleverandør. Vi bygger ditt drømmehus.

Nordbohus består av Nordbohuskontorer fordelt over hele vårt langstrakte land, og et kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Vårt unike byggesystem er teknisk godkjent av SINTEF Byggforsk, og foreløpig er vi faktisk alene om å ha en så omfattende godkjenning.

Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Nordbohuskjedens visjon er å ha de mest fornøyde kundene, noe som forteller om et ekstra sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Når du besøker din lokale Nordbohusforhandler, vil du fort oppdage at dette stemmer! Kontakt oss for en prat om ditt fremtidige drømmehus!

Webside

http://www.nordbohus.no/steinsvik

Telefon

92655562

Epost

post@steinsvikhus.no

Les mer