Rindalshytter as

Rindalshytter er en av landets ledende hytteprodusenter. Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk. Vi vil gi deg gode rammer for naturopplevelser, nærhet og mening, på en ekte, nyskapende og engasjert måte.

Vår visjon er å ”bygge drømmer”. For oss er det meningsfullt å bidra til at du realiserer dine drømmer. Vi bygger den beste kvaliteten i markedet og mye for pengene.

Vi leverer hytter i hele spekteret fra tradisjonelle håndlaftede tømmerhytter og stavlafthytter til moderne Lysthus. Produktene våre kommer i 4 forskjellige serier: LAFT/ STAVLAFT, TRADISJON, RETRO og LYSTHUS.

Vi mener det er en fordel at våre kunder har et nært forhold til produksjon og planlegging uten å måtte forholde seg til mange personer med forskjellige ansvarsområder. Derfor får du tilgang til en av våre prosjektledere som tar seg av hele prosessen fra planlegging og salg, til overlevering av hytta.

Hvis du ikke finner din hytte blant våre faste modeller, bygger vi den hytten du vil ha. Hvordan du går fram, kan du lese mer om under hytteprosessen.

Våre hytter kan leveres som byggesett, montert råbygg eller nøkkelferdig. Vi har også et komplett byggevareutsalg som kan levere alt du trenger til hytta.

Webside

http://rindalshytter.no

Telefon

71 66 41 40

Epost

rindalshytter@rindalshytter.no

Les mer