Østlaft as

Østlaft AS

Østlaft er en ledende aktør innen produksjon og oppføring av tradisjonelle laftede hytter og hus. Med vår lidenskap for håndverkstradisjoner og vår forpliktelse til kvalitet, har vi siden oppstarten vært dedikert til å levere unike og vakre hjem til våre kunder. Våre hytter og hus er bygget med norsk tømmer av høyestekvalitet, og vi er stolte av å bidra til å bevare den norske laftekulturen.

Visjonen til Østlaft er å være den ledende aktøren innen produksjon og oppføring av laftede hytter og hus, samtidig som vi bevarer og viderefører den stolte norske laftekulturen. Vi ønsker å kombinere tradisjonelle håndverkstradisjoner med moderne design og teknologi for å skape unike og vakre hjem som er funksjonelle, komfortable og tilpasset våre kunders individuelle behov og ønsker. Østlaft ønsker å være en pålitelig partner for kundene våre gjennom hele byggeprosessen, og vi streber etter å levere førsteklasses resultat og overgå forventningene til våre kunder.

Vi er opptatt av å ta vare på miljøet, og derfor bruker vi bærekraftige materialer i alle våre byggeprosjekter. Vårt norske tømmer kommer fra ansvarlig skogbruk, og vi sørger for å minimere vårt økologiske fotavtrykk gjennom hele produksjonsprosessen. Ved å velge Østlaft, velger du ikke bare et vakkert og holdbart hjem, men også et miljøvennlig alternativ som bidrar til å bevare naturen for kommende generasjoner. 

Vår Visningshytte Trend Apollo hos Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta:

Vi er stolte av å presentere vår visningshytte, Trend Apollo, som er utstilt hos Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Trend Apollo er en praktfull representant for vår lidenskap for håndverk og design, og den viser frem våre mest populære funksjoner og løsninger. Besøk Norsk Hyttesenter og opplev Trend Apollo selv – la deg inspirere av skjønnheten og kvaliteten til en ekte Østlaft-hytte.
Trend Apollo er en tømmerhytte du garantert ikke har sett maken til. 

Våre Fordeler:

  • Med mange års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss en solid kunnskap og ekspertise innen laftebygging. Dette gjør at vi kan levere førsteklasses håndverk og kvalitet til våre kunder.
  • Vi bruker kun norsk tømmer av beste kvalitet og er stolte av å levere håndverk av ypperste klasse.
  • Vi forstår at hver familie har sine unike behov og ønsker når det kommer til sitt hjem. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som er tilpasset våre kunders individuelle livsstil og preferanser.
  • Vårt erfarne team tar seg av hele byggeprosessen, fra planlegging og design til oppføring og ferdigstillelse. Vi sørger for at våre kunder kan føle seg trygge og ivaretatt gjennom hele prosessen.  

Fabrikken vår:

I 2020 fullførte vi byggingen av vår nye, topp moderne lafte fabrikk. Utstyrt med den nyeste teknologien, sikrer fabrikken vår effektivitet og kvalitet i produksjonen av våre laftede hytter og hus. Denne investeringen er et bevis på vår forpliktelse til å levere førsteklasses produkter til våre kunder.

Fordelene med å produsere i Norge fremfor i utlandet er mange.

  • Ved å produsere tømmerkasser lokalt i Norge kan vi opprettholde en høy standard for kvalitetskontroll gjennom hele produksjonsprosessen. Dette sikrer at produktene oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er av beste mulige kvalitet.
  • Lokal produksjon gjør det lettere å tilpasse tømmerkassene etter kundens spesifikke behov og krav. Det gir også større fleksibilitet til å tilpasse oss eventuelle endringer eller spesialtilpasninger som kunden måtte ønske.
  • Produksjon av tømmerkasser i Norge kan føre til kortere leveringstid, spesielt for prosjekter som krever rask respons eller tilpasning til tidsfrister.
  • Lokal produksjon reduserer behovet for langtransport av materialer og produkter, noe som bidrar til å redusere miljøpåvirkningen knyttet til transport og logistikk.
  • Ved å velge norsk produksjon støtter man det lokale næringslivet og bidrar til å opprettholde arbeidsplasser og kompetanse i Norge. Dette har positive ringvirkninger for lokalsamfunn og økonomien generelt.

 Kontakt Oss:
Har du lyst til å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere din hytte eller boligdrøm? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale og la oss sammen skape noe fantastisk!

 

Webside

http://www.ostlaft.no

Telefon

62 35 87 44

Epost

post@ostlaft.no

Les mer