Norske fjellhus as

Norske Fjellhus AS har i mer enn 55 år levert maskinlaftede tømmerhytter produsert i Norge.
Våre produkter er tuftet på sikker norsk håndverkstradisjon og har kontinuerlig vært under utvikling etter hvert som krav til komfort og miljø har blitt stadig høyere. I dag produserer vi 23 modeller av hytter i Tradisjonsserien og 10 modeller av hytter i Bonusserien. Vi er sikre på at vi kan tilby deg hytte, anneks eller garasje som passer om du skulle ønske det. Vi har hytter i størrelse i fra 34 m2 til 165 m2, som byggesett eller nøkkelferdig.

Norske Fjellhus AS var den første i nyere tid til å utvikle kombinasjon av tømmer og tradisjonelt bindingsverk. Nettopp for å hente det beste fra begge bygningsmetodene; Du får tømmerhytte, men allikevel med en svært romslig hems. Modellene er utviklet for rasjonell produksjon slik at du som hyttekunde kan oppnå mest mulig hytte for pengene.
Vårt salgskontor og fabrikk ligger i Flesberg i Numedal, bare 1½ time fra Oslo og Vestfold. Med sin beliggenhet har Norske Fjellhus AS et godt utgangspunkt for å møte deg på tomteområdene i Buskerud og Telemark.
Vi kan tilby nøkkelferdige hytter til faste priser.
Norske Fjellhus AS har tilgang til flotte tomter på Blefjell, Vegglifjell og Uvdal i Buskerud, samt Tuddal i Telemark.

Vi tar jobben med tegninger, byggesøknad, byggeledelse og oppsetting. Du får en enkel og oversiktlig byggeprosess med oss.
Vi er stolte over at svært mange av våre tidligere kunder er gjenkjøpere av våre produkter. Dette utfordrer oss til å sørge for at vi gjennom dialogen og prosessen med kunden hele tiden har et godt gjensidig tillitsforhold.

Kontakt oss for å snakke mer om din nye hytte

Les mer