Nordlyshytter as

Om Nordlyshytter

Nordlyshytter AS er et produkt av FH Gruppens gode kjennskap til hyttemarkedet, og den siste brikken for å gjøre hytteutvalget i gruppen komplett. Det har vært en etterspørsel i markedet etter kostnadseffektive hytter med store vindusflater, god takhøyde og åpen hems. FH Gruppen har tatt utfordringen. Vi har kombinert den beste kunnskapen fra Familiehytta og Telemarkhytter som er de to eksisterende hytteprodusentene i konsernet, og utviklet et tredje alternativ til våre kunder.

Nordlyshytter er tegnet med tanke på alle de flotte utsiktstomtene rundt om i landet. Alle hyttemodellene leveres med åpen himling i hele eller deler av oppholdsrom og vindusflater som strekker seg fra gulv til tak. Hemsen leveres med full ståhøyde, uten sjenerende dragere, og åpent ut mot utsikten og lyset. Nordlyshytter leveres i fire forskjellige serier tilpasset alle tomter og utsiktsvarianter. Hyttene leveres i tradisjonelt bindingsverk av tre og blir produsert i våre moderne fabrikklokaler på Minnesund. De holder selvfølgelig de seneste byggeforskrifter og alle materialene kommer fra norske, anerkjente produsenter levert gjennom vår hovedleverandør Gausdal Landhandleri.

I samarbeid med søsterselskapet FH Entreprenør kan vi utover leveranse av byggesett også tilby nøkkelferdige løsninger hvor vi bygger komplett hytte, eller en delvis oppsatt løsning om man ønsker å gjøre litt selv. Alle alternativene kan leveres i hele Sør-Norge og Trøndelag. I Nord-Norge leverer vi byggesett.

 Vi har for 2016 utviklet en ny hytteserie, Frøya, som vil være årets kampanjemodeller, og som selges til sterkt reduserte priser.

Webside

www.nordlyshytter.no

Telefon

22 16 35 00

Les mer