Idehytta

Å bygge hytte har aldri vært enklere
Skal du bygge hytte, kan du regne med oss! Vi hjelper deg med å gjøre hyttedrømmen til virkelighet, uansett hvor i landet du tenker å bygge hytte. Sammen skaper vi det fristedet som du og dine vil ha glede av i mange år fremover.

Begynn med inspirasjon fra vår hyttekatalog
Idehytta bygger både moderne og tradisjonelle hytter i alle størrelser. Om du så ønsker en hytte på fjellet eller ved sjøen, med et tradisjonelt eller moderne uttrykk, er vi klare til å hjelpe deg.

Vi anbefaler deg å bestille hyttekatalogen vår. Det er uforpliktende og den er gratis. Den bestilles enkelt via vår hjemmeside. I hyttekatalogen vil du finne mange hytteskisser som kan være til inspirasjon. Du vil oppdage at våre hytte-serier gir store variasjonsmuligheter for fasadeuttrykk, konstruksjonsform og planløsning.

Er du klar for å bygge hytte?
Når du har funnet en skisse i hyttekatalogen som du liker, tilpasser vi den til dine behov. Vi har lang erfaring i bransjen og kommer gjerne med innspill på utforming og plassering hvis dere ønsker det.
Det er viktig for oss at du blir fornøyd, så vi legger ned en stor innsats for at du skal få gjort hytta til din egen.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om din hyttedrøm.

Når du bygger hytte med oss, kan du velge hvordan du vil ha hytta levert. Ta kontakt for pris på den hyttemodellen du ønsker, velg mellom byggesett, råbygg, snekkerferdig og nøkkelferdig. Vi samarbeider med lokale håndverkere, som setter opp hele hytta for deg. Vi har tett oppfølging med alle parter gjennom hele prosjektet. Idehytta er medlem av byggevarekjeden Byggfag, som gir gode innkjøpsbetingelser og konkurransedyktige priser til deg som hyttebygger.

Velkommen til å bygge hytte sammen med oss!

Les mer