EBK HYTTER AS

Velg Danmarks mest rutinerte aktør innenfor bygging av hytter.

Ingen bygger flere individuelle hytter i Danmark enn EBK. Vi er et familiefirma med 40 års erfaring og mer enn 6000 hus bak oss. Vi tilbyr deg total trygghet gjennom personlig ekspertrådgivning og en lang rekke garantier for kvalitet og godt håndverk. Husene bygges av egne håndverkere og produseres på egen elementfabrikk, noe som sikrer høy kvalitet og kort tid på byggeplassen.

Erfaring gjennom fire generasjoner

EBK ble grunnlagt i 1976 av Erik B. Keinicke og hans hustru Marianne Keinicke. Familiebedriften ledes i dag av grunnleggernes barn: adm. direktør Jesper Keinicke og salgsdirektør Dorte Keinicke. Erik B. Keinicke er i dag styreformann. Men historien og tradisjonen for tre og godt håndverk går fire generasjoner tilbake, helt til 1914 da P. A. Keinicke startet opp som tømmer- og snekkermester i Slagelse.

EBK er i dag en moderne virksomhet med 100 medarbeidere som jobber dedikert med salg og produksjon av 200-250 hus årlig til Danmark og eksportmarkedene Norge, Sverige, Tyskland og Island. I Tyskland er det datterselskapet EBK Haus GmbH som står for salg og produksjon fra tre avdelinger i Nord-Tyskland. I Norge og Sverige ivaretas salgsaktivitetene fra utstillingshus / salgskontor.

Webside

http://www.ebk-hytte.no

Les mer