Drømmehytta as

Om Drømmehytta AS

Drømmehytta AS inngår avtaler med grunneiere og prosjekterer nøkkelferdige håndlaftede tømmerhytter. Vi gjør oppmerksom på at vi kun leverer hytter på Veggli og omegn. Selskapet ble stiftet i 2006, og vi har siden den gang bygd og solgt snart 60 hytter på Vegglifjell. Drømmehytta AS eies av Fredrik Aas med 33,3%, Arild Johan Borge med 33,3% og Lars Johan Teien med 33,3%. Drømmehytta AS er et solid selskap som drives med god og trygg økonomi.

Drømmehytta AS tilbyr flere typer nøkkelferdige håndlaftede tømmerhytter. Det som kjennetegner Drømmehytta er høy kvalitet både i forhold til materialvalg og håndverksmessig utførelse. Vi har bygd og solgt snart 60 hytter på Veggli, og har mange gode referanser. Vi har alle våre hyttetyper tilgjengelig for visning – det er bare å kontakte oss for avtale.

Alle våres hytter bygges på helstøpt såle, som gir en stabil og trygg grunn. Vi legger varmekabler i alle rom, med system for fjernstyring.

Drømmehytta AS har, etter langt samarbeid, forhandlerstatus for Kistefos Møbler AS. Alle kjøkken og baderomsmøbler leveres derfor fra Kistefos Møbler. Våre kjøkken leveres komplett med integrerte hvitevarer som komfyr med induksjon platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Alle benkeplater leveres i eik. Vi har også muligheten til å kunne skreddersy løsninger på total møblering av hyttene – som senger, salonger, kommoder, garderober, spisestue osv.

Vårt fokus på kvalitet og eksklusivt materialvalg, forsterkes gjennom vårt valg av gulv, dører og trapper. Her er det massiv eik som blir brukt.

En annen signatur fra Drømmehytta er våre flotte peiser og piper i Oppdal skifer som tørr mures. Her kan vi lage hjørnepeiser og rettveggspeiser, alt etter hyttetype og kundens ønsker. Utvendige piper mures også i Oppdal skifer, som sammen med torvtaket gir et uttrykk som oser av kvalitet og tradisjon.

Webside

http://www.drommehytta.com

Telefon

90894323

Epost

fredrik@drommehytta.com

Les mer