Solhytten as

Om Solhytten

Solhytten AS ble etablert i 1981, og er en av de ledende leverandører av hytter og byggesett i hele Norge. Solhytten AS har hovedkontor i Sandnes med salgskontor i Bergen, Oslo, Trøndelag/Møre og Nord-Norge.

Gjennomtenkt
Her på sidene våre presenteres alle våre byggesett og tilgjengelige hyttefelt. Du vil finne modeller fra klassiske «Solbu» til hytter med et mer moderne uttrykk som «Frøya» og «Frigg». Felles for alle er at form og funksjon er nøye gjennomtenkt. Det er praktiske hytter med god arkitektur, utviklet gjennom årelang erfaring. Vi håper du finner en hytte etter dine ønsker og behov – enten det er snakk om en sjøhytte eller fjellhytte.

Trygt og solid
Solhytten AS ble i 2005 kjøpt av Øster Hus Gruppen AS og er spenstigere og mer veldrevet enn noen gang. Med fokus på kundetilfredshet, kvalitet og funksjonalitet har vi befestet vår stilling i markedet. Vår erfaring gjør at du i ettertid skal slippe å tenke: «hadde jeg bare visst at …». Hyttene våre leveres etter de strengeste energikrav og med kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører som blant annet Gilje Tre og Optimera.

Fleksibelt
Byggesettene leveres over hele landet, tilrettelagt for selvbyggerprinsipp ved hjelp av våre enkle monteringsanvisninger. Endringer og tilpasninger gjør vi i nær dialog med våre arkitekter. Vi tilbyr også hjelp til oppføring av hytten om det er ønskelig. Dersom du ikke har tomt selv, kan vi også hjelpe deg med det.

Inspirerende
La deg inspirere av våre hytter. Kanskje det er på tide å gjøre alvor av din hyttedrøm? Våre dyktige kollegaer står klar til å lose deg gjennom hele prosessen, frem til ferdig hytte.
Be om å få tilsendt hytteboken, eventuelt ring eller kom innom for en prat.

Webside

http://www.solhytten.no

Telefon

992 78 917

Epost

info@solhytten.no

Les mer