Rena byggesytemer as

Om Rena Byggsystem AS

Rena Byggsystem AS er din lokale leverandør av hus, hytter og garasjer i Åmot og omegn. Vi er 5 lokale og erfarne eiere med lang fartstid i bransjen.Vi bygger solide veggelementer til hus, hytter og garasjer i nøyaktige elementjigger. Som vi leverer som delferdige eller nøkkelferdige produkter.

Ved å velge oss med våre produkter og tjenester blir byggeprosessen både enklere og mer behagelig, og det vil gi deg som kunde en raskere og mer økonomisk byggetid. Vi produserer våre elementer i tørre og sunne miljøer tilvirket av råmaterialer fra vårt nærområde. Vegger, gavler og takstoler heises på plass fra samme bil, det sikrer kvaliteten ved at bygget kan lukkes raskt og således ikke blir utsatt for fuktskader.

Ta kontakt med oss

Vi hjelper deg å lykkes med å bygge og bo

Rena Byggsystem AS er din lokale leverandør av hus, hytter og garasjer i Åmot og omegn. Vi er 4 lokale og erfarne eiere med lang fartstid i bransjen som nå har slått oss sammen og investert i utstyr for å bygge solide veggelementer til hus, hytter og garasjer i nøyaktige elementjigger.»

Webside

http://www.renabyggsystem.no

Telefon

62 44 17 70

Epost

post@renabyggsystem.no

Les mer