Laftekompaniet as

Laftekompaniets filosofi er å bygge unike høykvalitets laftehytter basert på de beste råvarer, dyktige fagfolk, til bevisste kunder som investerer i kvalitet for generasjoner.

Vi bygger kvalitetstid

Laftekompaniets virksomhet startet på slutten av 90-tallet!

Ut fra eiernes filosofi på kvalitet og langsiktighet bygget man sammen med lokale interessenter en moderne laftefabrikk i Estland.

Rikelig tilgang på senvokst og malmrikt tømmer, samt høy kompetanse på råvarer og lafteteknikk var avgjørende for valget. Samarbeidet med Universitetet i Tartu, som har ledende kompetanse på laftebygg og –kvalitet, er også en viktig partner på forskning og utvikling.

Med denne fullintegrerte verdikjeden kunne man tilby et kvalitetsprodukt i samsvar med eiernes filosofi.

Laftekompaniets målgruppe har alltid vært å bygge unike kundetilpassede hytter til kvalitetsbevisste kunder.

Egen arkitekt, med inngående kunnskap og erfaring med laftebygg, samt lafteteknikkens muligheter har vært den grunnleggende filosofi. På denne basis har en utviklet og bygget 500 hytter med særpreg, og fremtidsrettede og funksjonelle løsninger.

Med sin filosofi med basis i håndlaft og kundefokus har Laftekompaniet utviklet seg til en ledende leverandør av kvalitets håndlaft.

Med denne langsiktige filosofien og langsiktig eierskap skal man også i fremtiden være en ledende og trygg leverandør av kvalitets håndlaft.

Webside

http://www.laftekompaniet.no

Telefon

61 17 78 10

Epost

post@laftekompaniet.no

Les mer