Geilo laft as

Fjellhytter i utsøkt kvalitet.

Velkommen til Geilo Laft AS, din erfarne leverandør av fjellhytter i toppklasse. Som en stabil leverandør med lang erfaring i bransjen er vi et førstehåndsvalg når det kommer til å bygge hytter i de norske fjellene. Våre hytter kjennetegnes ved solide dimensjoner, utsøkte detaljer og enestående kvalitet både i utførelse og materialvalg. 

Din hytta – akkurat slik du vil ha den!

Etter å ha bygget hundrevis av eksklusive fritidsboliger er vi eksperter på kundetilpassede løsninger, det vi kaller skreddersøm. Geilo Laft syr sammen våre kvaliteter og fagkyndighet med dine ønsker og skaper en unik hytte for deg og din familie. 

Vi forstår at omgivelsene både innvendig og utvendig påvirker ditt velvære. Fra de solide dimensjonene til lyddemping mellom rom, fra materialkvaliteten til de lune tonene. Vår designfilosofi går utover estetikk. Vi skaper en harmonisk atmosfære som omfavner deg og dine kjære. 

Moderne bekvemmeligheter smelter vi sammen med tradisjonell hyttedesign og skaper tidløse hytter som står i generasjoner. 

Vi kan bygge din hyttedrøm i bindingsverk, stavlaft eller laft – valget er ditt.

 Hvor bygger Geilo Laft?

Vi bygger hytter i sentrale deler av Sør-Norge og hovedkontoret ligger i Bergen. Spesielt bygger vi mye på Geilo, Hemsedal, Uvdal, Nesbyen, Eidfjord og Voss.

 Ta gjerne kontakt med oss i dag for å starte reisen mot din drømmehytte!

 Vil du se mer?

Besøk gjerne vår nettside eller Instagram for masse inspirasjon!

Webside

http://www.geilolaft.no

Telefon

55 61 16 00

Les mer