Familiehytta as

OM FAMILIEHYTTA

Familiehytta fortsetter å øke sin markedsandel i Norge. Grunnen til denne eventyrlige suksessen er at vi vektlegger hva den norske hyttefamilien ønsker. Vi utvikler våre hyttemodeller fortløpende, noe som bidrar til at hyttene i standardversjon har detaljer som mange av konkurrentene har som tilvalg. Nå er det blitt enklere for den enkelte hyttekunde å sammenlikne priser på de forskjellige hyttemodeller. De nye byggeforskriftene, Tek 10, har gjort at alle hytter nå stort sett bygges med de samme spesifikasjoner på isolasjon, u-verdier etc. I tillegg til dette har Familiehytta en takkonstruksjon som tåler torv. Det leveres villmarkspanel som standard, likeledes 25 mm gulv med lydplater.

Vi vil også nevne våre nøkkelferdige prosjekter. Sammen med utvalgte sideentreprenører er vi klart markedsledende på slike leveranser. Og når vi sier nøkkelferdige hytter så mener vi nøkkelferdige. Da er kjøkken med hvitevarer, flislagt bad, peisovn med pipe og innredet hems inkludert. Nøkkelferdig leveres i hele Sør-Norge pluss Trøndelag – du holder plate og vi gjør resten.

Familiehytta har to visningshytter på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta og én på Lygna i Hadeland. Du kan komme og se våre hytter og sammenlikne disse med over 20 hytter fra andre leverandører. For å betjene Vestlandet og Trøndelag på en best mulig måte har vi åpnet salgskontorer i Bergen og Trondheim. Dette er våre første kontorer utenfor Osloregionen, men vil absolutt ikke bli de siste. Vi håper og tror du vil finne våre hytter interessante, og ser fram til å kunne være behjelpelig med mer informasjon når du måtte ønske.

Webside

http://www.familiehytta.no

Telefon

22 16 35 00

Epost

post@familiehytta.no

Les mer