Blinkhytta Sigdal

Når dere skal gjøre hyttedrømmen til virkelighet, er det viktig å velge en samarbeidspartner dere kan stole på. En samarbeidspartner som ordner alt dere har tenkt på og alt dere ikke visste måtte gjøres.

En samarbeidspartner som finner den løsningen som passer best for dere. Som leverer det dere har bestemt dere for til den tiden som er lovet. Og som holder den høye kvaliteten dere både forventer og har fortjent En samarbeidspartner som har gjort bygge-prosessen enklere.
Vi skal gjøre det enklere for deg å bygge hytte  – enklere å få sitt eget fristed. Akkurat slik dere ønsker å ha det.

Blink Hus og hytter.
Historikk BLINK ble etablert i 1967, under navnet ”Byggeringen”. Felles kataloger og arkitekttjenester for eierbedriftene var sentrale oppgaver. I 1992 var det en større oppgradering innen selskapet, og produkt navnet ble endret til Blink Hus.

Utover 1990-tallet har BLINK mer og mer tatt form som en markedskjede med stadig større grad av felles markedsføring Høsten 2002 besluttet medlemmene i BLINK sammen at kjedesamarbeidet skulle bli enda tettere, blant annet gjennom at alle medlemmene skal fremstå under felles navn, felles visuell profil, felles arbeidsprosesser og sentralisert markedsføring.

Blink Hus har i dag medlemsbedrifter fra Agder i Sør til Nordland i nord.

Webside

http://www.blink-hus.no

Telefon

95108246

Les mer