Blåne

Vi vet ikke hva du drømmer om. Ideen om Blåne Hytter begynte med den erkjennelsen. Vi ønsket derfor å lage et hyttekonsept som ville gi deg som kunde store muligheter for egne tilpasninger uten å miste fordelene ved effektiv produksjon.
NYTT KONSEPT- 50 ÅRS ERFARING
Første gang publikum fikk møte Blåne Hytter var på riflefutteralet til Tarjei Bø under skiskytter VM i 2015. Et nytt konsept basert på 50 års erfaring var i emning. Fire uker senere ble den første Blånehytta rullet ut fra fabrikken vår ved Kvitfjell i Gudbrandsdalen.
LANGE HÅNDVERKSTRADISJONER FRA GUDBRANDSDALEN
Gudbrandsdalen. Dalen som strekker seg tohundre kilometer fra Dovrefjell i nord til Mjøsa i sør. Formet av elver og isbreer. Her har gudbrandsdøler levd og bygget i århundrer. Stolte håndverkere med ønske om å gjøre ting fornuftig, enkelt, og godt. En av disse håndverkerne er Gunnar Horten. Som 15-åring begynte han karrieren som snekker. I 1965 satte han opp sin første hytte, og i 1968 startet han sitt eget byggefirma. Det var starten på et nytt industrieventyr i Gudbrandsdalen. Gunnar Horten ble kjent for sin meget kostnadseffektive elementproduksjon av hytter og hus. Denne lange erfaringen tok vi med oss da Blåne Hytter ble formet. I fabrikken vår bygger vi veggelementer som kjøres ut og settes sammen til hytter. På byggeplassen samarbeider vi med lokale snekkere som vi kjenner godt når det gjelder å sette opp hyttene. Vi ønsker fortsatt å ta vare på, og fremme, solide håndverkstradisjoner.
DESIGNET FOR VIDERE DRØMMER
Vi vet ikke hva du drømmer om. Hvem vet hva du kommer til å drømme om? Derfor kan elementene våre settes sammen til ulike hyttemodeller, tilbygg og annekser. Du kan enten bygge alt på en gang, eller sette på tilbygg og annekser senere. Blåne håper å inspirere. Inspirere både til hytteliv, og til å gå etter drømmene – den ene kanskje bortenfor den andre.

Webside

www.blåne.no

Telefon

93214866

Epost

hb@hortenutvikling.no

Les mer